Witgoed reparatie zonder hoge voorrij- of diagnosekosten?!

Op zoek naar witgoed reparatie voor een storing of defect aan uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, fornuis, oven of kookplaat? Dan bent u voor witgoed reparatie bij de Witgoedhandelaar Rotterdam aan het juiste adres. In veel gevallen hoeft u niet gelijk een vervangend (nieuw) apparaat te kopen!

In plaats van gelijk een (tweedehands) nieuw apparaat te kopen, zijn veel problemen ook te repareren. Hiervoor kunt u een witgoedmonteur inschakelen. We nemen u mee in onze reparatieservice en het nadeel van de veelvoorkomende situaties als u een monteur aan huis zou moeten laat komen.

Hoe werkt onze witgoed reparatie?

Klik op de stappen om onze werkwijze te lezen.

STAP 1: Uw brengt het apparaat bij ons langs

Wij hebben naast onze showroom ook geschikte ruimte voor witgoed reparatie. U kunt dus gemakkelijk het apparaat bij ons langsbrengen tijdens onze openingstijden. (geen voorrijkosten)

Heeft u geen ruimte om zelf langs te brengen? 

We kunnen 40 km rondom Rotterdam in overleg het apparaat bij u ophalen voor reparatie. Dit kan alleen van de begane grond of met lift. Hiervoor betaald u eenmalig € 60,-. Na reparatie wordt het apparaat in de eerst volgende route weer bij u teruggebracht.

STAP 2: Diagnose stellen

Onze monteur gaat op basis van uw probleemcasus opzoek naar het probleem en stelt vast of het apparaat te repareren is en wat hier de kosten voor zullen zijn.

kosten diagnose: € 45,- *
*Deze kosten komen te vervallen als u kiest voor reparatie.

STAP 3: Prijsopgave

Wij nemen contact met u op en bespreken het probleem. We leggen uit wat nodig is voor de reparatie en geven u als prijsopgave twee opties.

  1. reparatie met tweedehands (goede) onderdelen: in veel gevallen hebben wij tweedehands onderdelen die nog in zeer goede staat verkeren. Wij zullen indien wij die hebben en dit een goedkopere oplossing is u een prijsopgave geven voor de reparatie met een tweedehands onderdeel.  OF
  2. reparatie met nieuwe onderdelen: We zullen ook kijken wat de onderdelen kosten als we deze nieuw moeten bestellen.

Voordat wij contact met u opnemen weten wij van de monteur al hoeveel tijd hij nodig heeft voor de reparatie. Zodoende krijgt u in beide gevallen een compleet aanbod, zonder onverwachte (hoge) extra kosten.

Nadeel van andere reparatieservices

Andere optie is kiezen voor een losse witgoedmonteur (niet via ons) die bij u aan huis komt. Hiervoor betaald u minimaal €65,- voorrijkosten (inclusief 15 minuten arbeid). Deze 15 minuten zijn altijd voor de diagnose van het defect.  ALS de machine te repareren is moeten er vaak eerst nog nieuwe (dure) onderdelen besteld worden en moet de witgoedreparateur nog een keer terugkomen.

Dit betekend dat u aan het eind 2x €65,- voorrijkosten betaald. naast de voorrijkosten komen daar de onderdelen en de tijd dat de monteur bezig is nog bij. Gemiddeld rekent een witgoedreparateur €25,- per 15 minuten arbeid. U kunt dus onverwacht op hoge kosten worden gejaagd voor een reparatie van uw machine.

Onze witgoedreparatieservice bespaard dus een hoop geld!

Geen reparatie?

Is uw apparaat niet te repareren, dan hebben wij ook een ruim assortiment aan tweedehands gereviseerd witgoed. Kiest u voor aanschaf van een vervangend apparaat boven de EU 199 bij ons, dan komen de diagnosekosten te vervallen.

Als onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gekomen nemen wij (op werkdagen) binnen 48 uur contact op.

Formulier reparatieaanvraag