Informatie, Tips

Levering met trappen

levering-trappen

Levering met trappen bij uw bestelling? 

Bekijk onze leveringsrichtlijnen!

Moet de bestelling bij levering trappen op, dan moet er met een aantal zaken rekening gehouden worden:

Om te voorkomen dat onze chauffeurs lichamelijke klachten krijgen door hun werkzaamheden hebben wij geïnvesteerd in een elektrische traploper. Onze chauffeur rijdt hierdoor alleen en tilt het bestelde apparaat met een elektrische traploper omhoog.

De traploper kan niet gebruikt worden wanneer:

  • De trap minder dan 85 cm breed is (let op meet vanaf de trapleuning);
  • Er een draai in de trap zit en de traptreden in de draai smaller zijn dan 80cm (let op meet vanaf de trapleuning);
  • De trap scherpe draaien heeft waar de treden te smal worden of waar er te weinig ruimte is om de draai te kunnen maken (een wenteltrap is nooit mogelijk);
  • Er onvoldoende ruimte in de hoogte is voor bij bijvoorbeeld een koelkast;
  • Het een Amerikaanse koelkast betreft. Deze leveren we alleen op de begane grond.

Wij leveren het apparaat tot waar mogelijk. Als de chauffeur de traploper niet kan gebruiken dient u zelf zorg te dragen voor het naar boven brengen van jouw bestelling.

We kunnen hiervoor alleen tegen vergoeding een nieuwe bezorgafspraak maken. Twijfel je aan de trap in jouw woning, dan raden we u aan om voor de zekerheid hulp te regelen. In overleg is het vaak mogelijk met hulp om de chauffeur éénmalig te laten tillen. Dit dient u wel vooraf met ons af te stemmen en wij brengen dan alsnog de EU25 traptoeslag in rekening als vergoeding voor de chauffeur.

Bij twijfel overleggen!

Het is ook mogelijk om foto’s van de trappen toe te sturen aan info@dewitgoedhandelaar.nl. Vermeld hier wel even het ordernummer bij. We denken graag mee om tot een gepaste oplossing te komen.

Related Posts